Guinea

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Guinea

Некретнине за продају у Гвинеји

Гвинеја, званично Република Гвинеја, је држава западне Африке. Граничи са Гвинејом-Бисаоом и Сенегалом на северу, Мали на северу и североистоку, Обала Слоноваче на југоистоку, Либерија и Сијера Леоне на југу, Атлантски океан на западу. Конакри је њен главни град. Остали важни градови су Канкан, Лабе и Киндиа.

Гвинеја остварује стабилан напредак у својој економији уопште, као и на тржишту некретнина и броју некретнина за продају у Гвинеји.

То је такође захваљујући формалним законима и политикама на земљи која у Гвинеји, за разлику од многих афричких држава, признаје традиционална права на земљиште. Епидемија еболе је делимично блокирала и економске маневре државе и страна улагања према земљи

Гвинеја је чланица Економске и монетарне уније Западне Африке, ау главном граду Конакри концентрисана је већина економских активности земље. Економска и здравствена криза неминовно је утицала и на инвестиције у сектору некретнина.

То је типичан афрички град, заправо је хаотичан и заузет, сасвим је сигуран чак и ако неки окрузи попут Мадине и Авенуе де ла Републикуе не уживају добру репутацију.

Ако сте заинтересовани за продају некретнина у Гвинеји, а посебно у главном граду, препоручујемо област Калоум, где се налази већина канцеларија, смештаја и банака, као и лучко подручје.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 27308

Prodaja Пољопривредно земљиште, Guinea, Conakry, Conakry, Conakry

Reserved negotiation
Prodaja
Пољопривредно земљиште

5000 m²
Продаја земљишта за изградњу и такође пољопривредно
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB